+30 2810 396700

Παθολογικό

Στο Παθολογικό Τμήμα της Γενικής Κλινικής Euromedica Μητέρα Κρήτης το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό παρέχει όλο το φάσμα των εξετάσεων για τη διάγνωση και θεραπεία των συνηθέστερων παθήσεων και νοσημάτων που αφορούν ενήλικες, ενώ με επιτυχία αντιμετωπίζονται και πιο εξεζητημένα περιστατικά όπως τα αυτοάνοσα ή λοιμώδη νοσήματα, οι μεταβολικές παθήσεις και η υπέρταση.

Το Παθολογικό Τμήμα αποτελεί την «καρδιά» της εύρυθμης λειτουργίας της κλινικής, καθώς εδώ εξετάζονται και νοσηλεύονται περιστατικά, τα οποία αφορούν κάθε πτυχή της Παθολογίας. Μαζί με το επιστημονικό προσωπικό, τα σύγχρονα διαγνωστικά εργαστήριά μας εγγυώνται τη σωστή διάγνωση και την κατ’ επέκταση χορήγηση της κατάλληλης θεραπείας, ανά περιστατικό. Επιπλέον, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της κλινικής είναι άρτια εξοπλισμένη και στελεχωμένη με επιστημονικά έμπειρο προσωπικό, ώστε να μεριμνήσει για τη σε βάθος και επισταμένη παρακολούθηση των ασθενών που νοσηλεύονται σε αυτή.

Εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο

Το Παθολογικό Τμήμα δέχεται ασθενείς 24 ώρες το 24ωρο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είτε στα τακτικά ιατρεία είτε στα επείγοντα παρέχοντας άμεση διάγνωση και θεραπευτική αγωγή, επιστημονική συμβουλευτική σε ασθενείς έτερων ή παραπλήσιων ειδικοτήτων, ενώ μπορεί να παραπέμψει τους ασθενείς σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων για την κατάλληλη αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν.

Ο τρόπος λειτουργίας του Παθολογικού Τμήματος βασίζεται στην παροχή επιστημονικά τεκμηριωμένων ιατρικών υπηρεσιών, στον σεβασμό απέναντι στον ασθενή και στο αίσθημα ευθύνης που διέπει την ιατρική κοινότητα, δηλαδή στους τρεις άξονες πάνω στους οποίους έχει δομηθεί η Γενική Κλινική Euromedica Μητέρα Κρήτης.