+30 2810 396700

Σχετικά με Εμάς

Η Γενική Κλινική Euromedica Μητέρα Κρήτης, γνωστή και ως Μητέρα Κρήτης, ξεκίνησε τη λειτουργία της ως μαιευτική-γυναικολογική κλινική το 1997, σε πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, στο Ηράκλειο. Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία, καθώς απέχει λίγα λεπτά, με το αυτοκίνητο, από το κεντρικό λιμάνι και το αεροδρόμιο. Η κλινική εντάχθηκε το 2000 στον Όμιλο Euromedica, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υγείας στην Ελλάδα, με ένα ευρύ δίκτυο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, ιατρικής περίθαλψης. Πολύ σύντομα στη κλινική θα λειτουργήσει και τμήμα ορθοπεδικής, με τον πλέον σύγχρονο χειρουργικό εξοπλισμό και δυνατότητα διενέργειας όλων των επεμβάσεων αποκατάστασης επειγουσών και χρόνιων ορθοπεδικών προβλημάτων.  

Η κλινική από τον Ιούνιο του 2022 λειτουργεί, βάσει νέας αδειοδότησης, ως Γενική Κλινική, όπου πέραν των υπηρεσιών της γυναικολογικής και της μαιευτικής κλινικής -που την καθιέρωσαν όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα αναβαθμίστηκαν και διευρύνθηκαν πρόσφατα με νέο σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό- προσφέρει επίσης υπηρεσίες παθολογικής, πλαστικής χειρουργικής και γενικής χειρουργικής, συμπεριλαμβανομένης της λαπαροσκοπικής χειρουργικής υψηλής ευκρίνειας. Η κλινική πλέον προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υγείας για τη γυναίκα αλλά και για τον άνδρα. Η υλικοτεχνική υποδομή καθώς και ο σύγχρονος βιοϊατρικός εξοπλισμός καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις ακόμη και των πλέον εξειδικευμένων διαγνωστικών και θεραπευτικών επεμβάσεων.

Παράλληλα, η κλινική είναι πλέον συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ, επιτρέποντας την θεραπευτική και διαγνωστική αντιμετώπιση ασθενών με παράλληλη χρήση του δημόσιου ασφαλιστικού τους φορέα, κάνοντας έτσι πιο προσιτές τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει. Η κλινική παρέχει επίσης υπηρεσίες διακομιδών σε όλη την Κρήτη μέσω των δύο σύγχρονα εξοπλισμένων ασθενοφόρων που διαθέτει, τα οποία στελεχώνονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καλύπτοντας τις αιτούμενες μετακινήσεις με ταχύτητα και ασφάλεια.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η Γενική Κλινική  EUROMEDICA  ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ  διαθέτει εξαιρετικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, Iατρούς και Νοσηλευτικό Προσωπικό που είναι  πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε και να σας φροντίσει, εφαρμόζοντας πλάνο για την παροχή εξατομικευμένης νοσηλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Θεράποντα Ιατρού, τις Διαδικασίες και τα Πρωτόκολλα της Κλινικής.

Επισκέπτες

Αναστέλλεται το επισκεπτήριο ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ στο πλαίσιο της συνέχισης των μέτρων για την πανδημία COVID- 19, με στόχο την προστασία των νοσηλευόμενων ασθενών.

Δύναται να υπάρχουν δύο συνοδοί, οι οποίοι θα εναλλάσσονται, με την προϋπόθεση να έχουν υποβληθεί σε Rapid Test το οποίο και θα προσκομίζουν κατά την είσοδο τους.

Ασθενείς που επισκέπτονται την Κλινική στο πλαίσιο των εξωτερικών ιατρείων, διαγνωστικών εξετάσεων, νοσηλείας μιας ημέρας, κ.τ.λ. δεν επιτρέπεται να έχουν συνοδό, εκτός και αν ο ασθενής αδυνατεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

Η χρήση μάσκας από όλους και για όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην Κλινική, είναι υποχρεωτική.

Επιτρέπεται η διανυκτέρευση συγγενών στους θαλάμους νοσηλείας.

Ο σεβασμός προς τη μητέρα και το νεογέννητο είναι αυτονόητος και ειδικότερα κατά τη διάρκεια του θηλασμού – ένα δώρο ζωής της μητέρας στο παιδί της. Οι επισκέπτες επιβάλλεται να αποχωρούν από τα δωμάτια την ώρα του θηλασμού.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών στα δωμάτια νοσηλείας για την αποφυγή μετάδοσης λοιμώξεων στα νεογνά.

Η παροχή υψηλού επιπέδου περίθαλψης, η ασφάλεια και η ανάπαυση των νοσηλευομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία.

Ώρες εξυπηρέτησης

24 ΩΡΕΣ / 7 ΗΜΕΡΕΣ

Τμήμα Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Ασθενών

Ώρες εξυπηρέτησης: 24 ΩΡΕΣ / 7 ΗΜΕΡΕΣ