+30 2810 396700

Εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανδρών

Διαβάστε το άρθρο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα, η Euromedica στην Κρήτη μέσω των μονάδων της Μητέρα Κρήτης, Παγκρήτια Υγεία και Εγκέφαλος Ρεθύμνου, προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν αιματολογική εξέταση PSA, F-PSA & Ratio καθώς και υπερηχογράφημα ουροδόχου κύστεως-προστάτη στην ειδική προνομιακή τιμή των 35€. Η ενέργεια ισχύει για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από 8 έως και 30 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι για τις εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού, χρειάζεται ωστόσο να προγραμματίσετε ραντεβού στη μονάδα που σας εξυπηρετεί. Η προσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Euromedica.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου, σε περισσότερες από ογδόντα συνολικά χώρες, για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών. Η ημέρα εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Νοεμβρίου για την ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας των ανδρών, όπως ο καρκίνος του προστάτη, ο καρκίνος των όρχεων, κτλ.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Μητέρα Κρήτης: 2810 396 700
Παγκρήτια Υγεία: 2810 396 600
Εγκέφαλος Ρεθύμνου: 28310 51 878-879