+30 2810 396700

Τμήμα Διεθνών Ασθενών

H Euromedica διαθέτει μακρά ιστορία στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε διεθνείς ασθενείς, σε σύσσωμο το δίκτυό της. Στην Κρήτη, το Τμήμα Διεθνών Ασθενών συγκροτήθηκε δεδομένου ότι το νησί προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, παρέχοντας έτσι ιατρικές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου από καταρτισμένους και έμπειρους ιατρούς.

Το Τμήμα Διεθνών Ασθενών της Κλινικής παρέχει εκτενείς πληροφορίες σχετικά με θεραπείες, προγραμματισμό, ραντεβού με ιατρούς, διαδικασίες εισαγωγής και γενική υποστήριξη κατά τη διάρκεια και μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία. Το τμήμα στοχεύει στην παροχή εξατομικευμένης υπηρεσίας, προσαρμοσμένης στις ανάγκες κάθε ασθενούς, κάνοντας τη διαμονή τους όσο πιο άνετη γίνεται. Το τμήμα λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα και διαθέτει πολύγλωσσο και έμπειρο προσωπικό για να διασφαλίσει ότι οι ασθενείς κατανοούν πλήρως την ιατρική τους κατάσταση και τη θεραπεία που δίνουν οι θεράποντες ιατροί.

Το Τμήμα Διεθνών Ασθενών της Γενικής Κλινικής Euromedica Μητέρα Κρήτης καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να παράσχει τόσο την άριστη περίθαλψη και διαμονή των ασθενών στην Κλινική όσο και την ασφαλή επιστροφή τους στον τόπο τους.

Οι παροχές μας

Οι λόγοι που οδηγούν τους διεθνείς ασθενείς στην Κλινική ποικίλουν, όπως και οι προσδοκίες τους. Κατά τη διάρκεια λήψης της θεραπείας στις ιατρικές μονάδες, οι διεθνείς ασθενείς ενδέχεται να αντιμετωπίσουν γλωσσικές ή διοικητικές δυσκολίες στο πλαίσιο του σχεδιασμού του θεραπευτικού πλάνου, καθώς επίσης πριν ή και μετά την ιατρική περίθαλψή τους. Υπό αυτό το πρίσμα, η Euromedica διαθέτει έμπειρους συνεργάτες με διεθνές υπόβαθρο, οι οποίοι επικεντρώνεται στην παροχή άριστων υπηρεσιών και ευρείας στήριξης από τη στιγμή που ο ασθενής θα προσέλθει στην Κλινική.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι, μεταξύ άλλων, οι εξής:

  • Προγραμματισμός ραντεβού και συντονισμός παροχής ιατρικών υπηρεσιών
  • Συντονισμός ενεργειών εισαγωγής, νοσηλείας και εξιτηρίου
  • Οργάνωση μετάφρασης και διερμηνείας
  • Διαχείριση ασφαλιστικών καλύψεων και χρεώσεων
  • Επικοινωνία μεταξύ ασθενούς, νοσοκομείου και φορέων
  • Υποστήριξη εν μέσω της νοσηλείας αλλά και μετά από αυτή
  • Μεταφορά ασθενούς από την κλινική ή από οπουδήποτε στο νησί προς το αεροδρόμιο ή ξενοδοχείο ακόμα και όταν ο ασθενής είναι κλινήρης
  • Οργάνωση επαναπατρισμού με ειδική αεροδιακομιδή (air ambulance)

Υποστήριξη

Η Γενική Κλινική Euromedica Μητέρα Κρήτης εντοπίζεται σε στρατηγικό σημείο καθότι παρέχει εκτενή κάλυψη από ασθενοφόρα σε ολόκληρο το νησί, όπως επίσης εξασφαλίζει πρόσβαση σε συνεργαζόμενους ιατρούς σε κάθε τουριστική περιοχή.

Εάν παρουσιαστεί ανάγκη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στον αριθμό έκτακτης ανάγκης: 2810 396700

Δεδομένου ότι η κλινική μας προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες πολλών ειδικοτήτων, αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο τμήμα «Ιατρικές Υπηρεσίες». Εάν χρειαστεί να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο ιατρό ή εάν έχετε επιπλέον απορίες, επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Επικοινωνία με το Τμήμα Διεθνών Ασθενών
Τ.: +30 2810 396753
M: +30 6981 737 252
E: ipd.crete@euromedica.gr